حضور عکاس ایسنا جهاددانشگاهی یزد در نمایشگاه عکس‌های برتر سال دوربین.نت

۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۰ کد : ۷۰۰۰۹ تاپ خبر عمومی
حضور عکاس و خبرنگار ایسنا جهاددانشگاهی یزد با یک اثر منتخب از سوی هیات داوران در نمایشگاه عکس‌های برتر سال دوربین.نت
حضور عکاس ایسنا جهاددانشگاهی یزد در نمایشگاه عکس‌های برتر سال دوربین.نت

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، پانزدهمین نمایشگاه عکس‌های برتر سال «دوربین.نت» از ۱۶ تا ۲۱ فروردین‌ ۱۴۰۳ در کوشک باغ هنر برپا می‌شود.

در این نمایشگاه <محمد مسعود زارع>  عکاس و خبرنگار ایسنا منطقه یزد با یک اثر منتخب از سوی هیات داوران حضور دارد.

در این نمایشگاه از میان آثار ۶۲۲ عکاس، ۱۸۸ فریم عکس توسط تیم هیات انتخاب شامل عکاسان، خبرنگاران، گرافیست‌ها و ادیتورهای عکس، برگزیده و انتخاب شدند.

عنوان جوان برتر ایران زمین در حوزه مطبوعات و رسانه در سال ۱۴۰۲، برگزار کننده اولین نمایشگاه عکس ورزشی استان با نام <میدان>، دارنده مقام های متعدد جشنواره های ملی و استانی در بخش عکس و خبر از جمله سوابق نامبرده است.

افتتاح این نمایشگاه پنجشنبه ۱۶ فروردین، ساعت ۱۶ تا ۲۰ برگزار خواهد شد.

برای بازدید از این نمایشگاه باید از ساعت ۱۶ تا ۲۰ به کوشک باغ هنر به نشانی بزرگراه حقانی، ورودی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، بلوار شهدای بانک مرکزی مراجعه کرد.