برپایی کافه انتخابات در دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهی یزد

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۳ کد : ۶۹۰۷۸ تاپ خبر عمومی
دانشگاه علم و هنر برای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در بین دانشجویان، کافه انتخابات را در دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، با نزدیک شدن به دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، دانشگاه علم و هنر این سازمان با هدف ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در بین دانشجویان، اقدام به برپایی کافه انتخابات در دانشکده فنی مهندسی و علوم پایه واقع در بلوار دانشجو نمود.

هدف از برگزاری این کافه، تشویق دانشجویان به حضور پرشور در انتخابات و افزایش آگاهی آنها نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی بود.

کلید واژه ها: انتخابات