به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

بازدید دانشجویان دانشگاه علم و هنر از شرکت تعاونی برتر استان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۶۹۰۷ فرهنگی عمومی
بازدید دانشجویان دانشگاه علم و هنر از شرکت تعاونی برتر استان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در این بازدید دانشجویان با فرآیند تولید شیرآلات نی دارونحوه مدیریت این بنگاه دانش بنیان آشنا شدند.

همچنین مهندس دهقان مدیرعامل این واحد تولیدی از فرآیند نوآوری در شرکت به بازدید کنندگان  توضیحاتی ارائه  داد.

این گزارش می افزاید؛ مدیرعامل این واحد تولیدی از چگونگی شناسایی این نیاز وتلاشهای انجام شده برای رفع معایب آبسردکن های قدیمی را بیان نمود  وبر لزوم توجه دانشجویان به پدیده های اطراف ونوآوری وخلاقیت در آنها تاکید نمود.

گفتنی است، در ادامه این بازدید دانشجویان سوالات خودرا از این کارآفرین برتر استان یزد مطرح ونظرات ایشان را جویا شدند.

( ۱ )