تاکید مدیر حوزه علمیه استان یزد بر تعامل بیشتر دانشگاه علم و هنر با حوزه

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۶۸۸۶۲ تاپ خبر عمومی
در دیدار مدیر حوزه علمیه استان با رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، رییس دانشگاه علم و هنر و هیات ریئسه بر ضرورت ایجاد درس اخلاق در دانشگاه و ارتباط اساتید با طلاب اشاره شد.
تاکید مدیر حوزه علمیه استان یزد بر تعامل بیشتر دانشگاه علم و هنر با حوزه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، نشست صمیمی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان،رییس دانشگاه علم و هنر و اعضای هیات رئیسه با مدیر حوزه علمیه استان یزد، حجت الاسلام والمسلمین محمد شمس برگزار شد.

در این نشست، حجت الاسلام شمس، مدیر حوزه علمیه استان یزد به ایجاد دفتر نخبگان در حوزه علمیه یزد اشاره کرد و گفت: "دانشگاه نیز باید در این زمینه اقدام کند." وی همچنین به ضرورت ایجاد درس اخلاق در دانشگاه و ارتباط اساتید با طلاب اشاره کرد.

همچنین دکتر محمد رضا دهقانی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، به همکاری جهاددانشگاهی با حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: "سیاست گذاری شما در هیات امنای جهاددانشگاهی می تواند باعث شکوفایی دانشگاه شود." وی همچنین به تجارب جهاددانشگاهی در زمینه های مختلف از جمله مناظرات دانشجویی و تیم های خبری ایسنا و  ایکنا اشاره کرد و آمادگی جهاددانشگاهی را برای همکاری با حوزه در این زمینه ها اعلام کرد.

دکتر طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، در این دیدار ضمن تبریک اعیاد پیشرو و تشکر از حضور حجت الاسلام شمس، به ارائه آمار دانشجویی و فضای دانشگاه پرداخت. وی همچنین به موضوع انتخابات، جذب حداکثری و مشارکت در مراسمات اشاره کرد و گفت: "مدیون شما هستیم و دید شما به دانشگاه اهمیت زیادی دارد."

آقای شعبانزاده، مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه علم و هنر، به پیشرفت های دانشگاه علم و هنر در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت: "این دانشگاه در حال حاضر در زمینه فعالیت های فرهنگی الگوی سایر دانشگاه ها است." وی همچنین به اهمیت کارهای فرهنگی در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: "با اعتلای فرهنگی می توان به دانشگاه ها و نظام کمک کرد."

دکتر رحیمی، رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر، به باورها و اعتقادات ایرانیان و بزرگان ایرانی در جهان اشاره کرد و گفت: "باید از این سرمایه ها در جهت اعتلای فرهنگ و تفکر دانشجویان استفاده کرد."

دکتر کاظمی، معاون دانشجویی فرهنگی، در این دیدار به نیاز دانشگاه به تجارب حوزه علمیه در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: "دانشجویان امروز در فضای مجازی زندگی می کنند و لازم است از تجارب حوزه در این زمینه استفاده کنیم."

رییس دانشگاه علم و هنر در پایان این دیدار از آمادگی دانشگاه برای همکاری با حوزه علمیه در زمینه های مختلف خبر داد.