برپایی غرفه بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۶۸۵۲۲ تاپ خبر عمومی
غرفه بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن با استقبال مردم و مسئولین استانی روبرو شد و به تبیین محوریت انتخابات و گفتگو با مردم در خصوص مسائل مختلف پرداخت.
برپایی غرفه بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن، غرفه بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد با استقبال پرشور مردم روبرو شد. مسئولین استانی از جمله نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و فرماندار یزد از این غرفه بازدید و به گفتگو پرداختند. تبیین محوریت انتخابات و تشویق مردم به حضور پرشور در این عرصه، از جمله محورهای صحبت مسئولین در این غرفه بود.

همچنین مردم حاضر در راهپیمایی به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص مسائل مختلف از جمله انتخابات و مشکلات جامعه پرداختند.

برگزاری این غرفه فرصتی مغتنم برای ایجاد ارتباط بین مردم و دانشگاهیان و همچنین تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در بین اقشار مختلف جامعه بود.

کلید واژه ها: ۲۲ بهمن