کسب مقام اولی دانشجویان دانشگاه علم و هنر در مسابقات تک‌حرکت لیفت قهرمانی استان انتخابی کشور

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۵ کد : ۶۷۳۹۸ تاپ خبر عمومی
مسابقات تک لیفت قهرمانی بانوان کشور در استان قم، با معرفی قهرمانان این دوره در سه رده سنی و در چهار دسته وزنی و در کلاس های مختلف پایان یافت.
کسب مقام اولی دانشجویان دانشگاه علم و هنر  در مسابقات تک‌حرکت لیفت قهرمانی استان انتخابی کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، مسابقات تک لیفت قهرمانی بانوان کشور در استان قم، با معرفی قهرمانان این دوره   در سه رده سنی و در چهار دسته وزنی و در کلاس های مختلف پایان یافت.

در این سری از مسابقات، دانشجویان علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر؛ خانم ها «شبنم خیراندیش» و «شقایق خیراندیش» هر یک در دسته های وزنی خود، حائز مقام اولی شدند و باعث افتخار آفرینی شدند.

«شقایق خیراندیش»  در دسته ۶۰- با وزن بدنی ۵۷ و «شبنم خیراندیش» در دسته  ۷۰-  با وزن بدنی ۶۵ حائز کسب مقام اول در رده سنی جوانان شدند.

شایان ذکر است شبنم خیراندیش در این مسابقات  رکورد تک‌لیفت استان با وزنه ۱۵۲/۵ کیلو گرم به نام خود ثبت نموده است.