/به همت دفتر تجاری سازی جهاددانشگاهی یزد/

برگزاری کارگاه آموزشی بررسی مشکلات تعاونی ها در حوزه مالیات

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۴ کد : ۶۷۳۵ تجاری سازی فناوری و اشتغال عمومی
کارگاه آموزشی بررسی مشکلات تعاونی ها در حوزه مالیات به همت دفتر تجاری سازی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برای شرکت تعاونی های برتر برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی بررسی مشکلات تعاونی ها در حوزه مالیات

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ، به همت دفتر تجاری سازی فنآوری و اشتغال دانش آموختگان سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد ، کارگاه آموزشی بررسی مشکلات تعاونی ها در حوزه مالیات برای شرکت تعاونی های برتر برگزار گردید.

محمد زارع مدیر دفتر تجاری سازی فنآوری و اشتغال دانش آموختگان این سازمان گفت، با عنایت به قرارداد منعقد شده با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، همزمان با ایجاد باشگاه تعاون و کارآفرینی این کارگاه آموزشی برای مدیران و همکاران شرکت تعاونی های برتر معرفی شده از سوی اداره کل تعاون ، برگزار شد.

زارع در پایان گفت: در ادامه اجرای این قرارداد، تور ترویجی و آموزشی تعاون و کارآفرینی، رویدادهای مرتبط با تعاون، کرسی های تعاون وکارآفرینی برگزار و روایت موفقیت تعاونیها تهیه خواهد شد.