برگزاری کارگاه نقاشی دیواری در ساختمان دانشگاه علم وهنر سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در هفته پژوهش و فناوری

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۸ کد : ۶۶۴۱۶ تاپ خبر عمومی
جهت آشنایی و آموزش دانشجویان با نقاشی دیواری، کارگاهی با حضور دانشجویان ارتباط تصویری در ساختمان دانشگاه علم و هنر سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در راستای آشنایی و آموزش دانشجویان با نقاشی دیواری، با حضور «محسن صابرمقدم» در ساختمان فرهنگ دانشگاه علم و هنر کارگاه مربوطه برگزار شد.

گفتنی است نقاشی دیواری به نقاشی‌هایی گفته می‌شود که بر روی دیوار داخلی خانه‌ها جهت تزئین و تلطیف فضای آن کشیده می‌شوند. به اعتقاد برخی، این نگاره‌ها در شکل‌گیری اعتراضات مدنی و قیام‌های گسترده نقش کلیدی داشته‌اند، از سوی دیگر برخی به ایجاد حالت آرامش برای شهروندان از طریق اجرای نقاشی‌دیواری اشاره می‌کنند.

کلید واژه ها: کارگاه نقاشی