پایش سلامت هنرمندان زیلوباف در شهر جهانی زیلو

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۱ کد : ۶۶۰۰ فرهنگی تاپ خبر عمومی
عامل توسعه خوشه زیلو در استان یزد از اجرای فاز نخست طرح پایش سلامت هنرمندان زیلوباف در میبد «شهر جهانی زیلو» خبر داد.
پایش سلامت هنرمندان زیلوباف در شهر جهانی زیلو

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد «محمدرضا دهقانی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا – منطقه یزد، در این باره تصریح کرد: در راستای برنامه‌های خوشه زیلو که هدف اصلی آن اعتمادسازی و حمایت از سرمایه های انسانی هنر زیلوبافی است، پایش سلامت هنرمندان زیلوباف به عنوان یکی از طرح‌های تعریف شده در این خوشه اجرایی شد.

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با بیان این که تاکنون براساس بانک اطلاعاتی در حال تکمیل هنرمندان زیلوباف، قریب 250 هنرمند در این حوزه شناسایی شده‌اند، اظهار کرد: در فاز نخست طرح پایش سلامت وضعیت جسمانی و بیماری‌های ناشی از کار 70 نفر از هنرمندان زیلوباف در قالب آزمایشات طب کار مورد پایش قرار می‌گیرد.

به گفته‌ی دکتر دهقانی، نتایج این آزمایشات که در اختیار هنرمندان زیلوباف قرار خواهد گرفت، از سوی مشاوران نیز مورد تحلیل قرار می‌گیرد تا نمای کلی از وضعیت سلامت این قشر هنرمند تهیه شود و در صورت نیاز اقدامات لازم بعدی در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است، طرح توسعه خوشه زیلو با همکاری مشترک شرکت شهرک‌های صنعتی و جهاددانشگاهی استان یزد در حال انجام است.