حضور سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن‌بازار استان یزد

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۴ کد : ۶۵۷۱۹ پژوهشی تاپ خبر عمومی
دهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و پانزدهمین نمایشگاه فناوری اطلاعات استان یزد (کامیتکس) دوشنبه شب با حضور استاندار در محل نمایشگاه‌های شهر یزد گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد،

در این نمایشگاه بیش از ۶۱ شرکت فناور تعداد ۱۲۰ محصول نوآورانه خود را به نمایش گذاشته‌اند و ۱۴ شرکت دولتی و ۱۰ دانشگاه استان نیز حضور دارند.

گفتنی است سازمان جهاددانشگاهی استان یزد  در سه قسمت ستاد(سازمان جهاددانشگاهی)، دانشگاه علم و هنر و پژوهشکده مواد نوین سرامیکی با ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود، اقدام به معرفی فعالیت های خود نمودند.

این دو نمایشگاه با هدف ارائه توانمندی های محققان، پژوهشگران و فناوران و شناخت نیازهای پژوهشی و فناوری برپا شده و از ۱۳ الی ۱۶ آذرماه از ساعت ۱۶ الی ۲۱ برای بازدید علاقه مندان دایر است.

کلید واژه ها: نمایشگاه پژوهش