/به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان/

راهیابی تیم‌های هدف و راحیل به فینال مناظره دانشجویی یزد

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۹ کد : ۶۵۵۱ فرهنگی تاپ خبر عمومی
تیم‌های مرحله فینال مسابقات استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در یزد مشخص شدند.
راهیابی تیم‌های هدف و راحیل به فینال مناظره دانشجویی یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد به نقل از ایسنا – منطقه یزد، در پایان مرحله نیمه نهایی مسابقات استانی مناظره دانشجویی یزد که  در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد، تیم‌های «هدف» از دانشگاه یزد و «راحیل» از دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی به فینال راه یافتند.

بر همین اساس نیز از ساعت 10:30 روز دوشنبه نهم اردیبهشت‌ماه دو تیم  «هدف» از دانشگاه یزد و «راحیل» از دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی بر سر قهرمانی مسابقات استانی این دوره در محل سالن منتظرقائم دانشگاه یزد باهم رقابت خواهند کردند.

در دیدار رده بندی که از ساعت 9:30 روز دوشنبه برگزار می‌شود نیز دو تیم «برهان» از دانشگاه یزد و «مجاهدان بیان» از دانشگاه فرهنگیان برای کسب عنوان سومی با یکدیرگ مناظره خواهند کرد.

شایان ذکر است؛ این مسابقات در مرحله استانی یزد با رقابت بین 44 تیم از 12 دانشگاه استان و به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد.