مسابقات مناظره دانشجویان در یزد برگزار می‌شود

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۴ کد : ۶۴۵۹۹ فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد از آغاز ثبت‌نام مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در یزد خبر داد.
مسابقات مناظره دانشجویان در یزد برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، احمد افروزیان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد با اشاره به برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان در این استان گفت: ثبت‌نام مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویی از ۱۶ آبان ماه در دانشگاه‌های استان یزد آغاز شده و دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در این مسابقات می‌توانند تا ۲۸ آبان‌ماه با مراجعه به سایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی یزد نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات هر ساله با شعار «مناظره؛ فرصتی برای یادگیری» به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود، اضافه کرد: مسابقات مناظره دانشجویی با هدف رشد و تقویت فرهنگ گفت‌وگو، تحمل عقیده‌ مخالف، تفکر خلاق و نقاد، تمرین برای معتدل و منطقی سخن گفتن و نیز تقویت روابط فردی برگزار می‌شود.

افروزیان؛ هدف از برگزاری این مسابقات را تقویت فرهنگ گفتمان و تفکر در بین دانشجویان، آموزش کار گروهی با تشکیل تیم‌های مناظره و آموزش برخی از مطالب و مسائل علمی به صورت جذاب  و اثربخش عنوان کرد و گفت: تیم‌ها در این مسابقات به صورت دو تیم موافق و مخالف در موضوعات و گزاره‌های انتخاب شده به مناظره و رقابت می‌پردازند و پس از داوری، تیم‌های برنده به مراحل بالاتر راه پیدا می‌کنند و در نهایت دو تیم برتر این دوره از مسابقات در فینال به رقابت می‌پردازند تا تیم قهرمان جهت اعزام به مسابقات ملی  مناظره دانشجویان ایران که در اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود، مشخص شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد در پایان یادآور شد: دانشجویان علاقه‌مند برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با دفتر معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد به شماره ۳۸۳۰۲۳۷۵ تماس گرفته یا برای ثبت‌نام به سایت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی یزد به نشانی yzf.mfjd.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مناظره