مرکز آموزش جهاددانشگاهی در ساختمان موقوفه امامزاده سید نصرالله(ع) افتتاح شد

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۷ کد : ۶۳۷۴۳ تاپ خبر عمومی
مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی استان یزد در محل ساختمان موقوفه امامزاده سید نصرالله(ع) رسماً آغاز بکار کرد.
مرکز آموزش جهاددانشگاهی در ساختمان موقوفه امامزاده سید نصرالله(ع) افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی استان یزد با حضور شهردار، اعضای شورای شهر، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان و جمعی از مسئولان در محل ساختمان موقوفه امامزاده سید نصرالله(ع) رسماً آغاز بکار کرد.

«محمدرضا دهقانی» رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در این مراسم که امروز شنبه ۲۹ مهرماه در محل این مرکز برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از راه‌اندازی این مرکز آموزشی در یکی از مناطق کمتر برخوردار شهر یزد، از حمایت‌های مسئولان اوقاف و هیات امنای آستان مقدس امامزاده سید نصرالله(ع) قدردانی کرد و گفت: این مرکز دارای هفت کلاس، یک کارگاه و یک سایت رایانه با ظرفیت آموزش جمعاً ۲۰۰ نفر فراگیر است.

وی با اشاره به آغاز فعالیت آموزشی در این مرکز از ابتدای سال و برگزاری دو ترم بهار و تابستان، گفت: هم اکنون در جریان برگزاری ترم پاییز شاهد ارائه اموزشهای کاربردی و کوتاه مدت در رشته‌های مختلف اعم از آموزش  زبانهای خارجی، علوم پزشکی، فنی و مهندسی، مدیریت و حسابداری و آموزشهای کشاورزی به ۱۸۰۰ نفر از شهروندان یزدی هستیم.

کلید واژه ها: مرکز آموزش دهه فجر

( ۱ )