جهادگران جهاددانشگاهی نسل کشی و قتل عام مردم بیگناه در بیمارستان المعمدانی غزه را محکوم کردند

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۶۳۷۲۶ تاپ خبر عمومی
جهادگران جهاددانشگاهی اقدام وحشیانه و جنایت جنگی علیه بشریت و نسل کشی و قتل عام مردم در بیمارستان المعمدانی غزه را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،  در پی جنایت جنگی و حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به بیمارستان غزه و نسل‌کشی مردم مظلوم و کشتار صدها مرد، زن و کودک بی‌گناه، جهادگران جهاددانشگاهی با انتشار پیامی ضمن محکومیت این جنایت، بار دیگر حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند.

در این پیام آمده است:

«وَ لا تَهِنوا وَ لا تَحزَنوا وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ اِن کُنتُم مُؤمِنین»
آل عمران(۱۳۹)

بار دیگر جهان درنده خویی و نسل کشی رژیم منحوس صهیونیستی را مشاهده کرد.

جهادگران جهاددانشگاهی اقدام وحشیانه و این جنایت جنگی علیه بشریت و نسل کشی و قتل عام مردم در بیمارستان المعمدانی غزه را محکوم و بار دیگر حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین را اعلام می‌کنند.