برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یزد

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۵ کد : ۶۳۷۲۳ تاپ خبر عمومی
به همت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد
برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد از برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این استان خبر داد.

محمدرضا دهقانی فیروز آبادی در حاشیه برگزاری این آزمون به ایسنا گفت: آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صبح امروز، جمعه ۲۸ مهرماه توسط مرکز آزمون‌های استخدامی جهاد دانشگاهی استان و با همکاری دانشگاه یزد برگزار شد.

وی افزود: این آزمون با شرکت ۲ هزار ۹۶۸ نفر، ۲۲۱۰ داوطلب خانم و ۷۵۸ داوطلب آقا، در محل دانشگاه یزد برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه نتایج این مرحله پس از تصحیح الکترونیکی پاسخنامه‌ها از طریق سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام خواهد شد، یادآور شد: داوطلبان پس از اعلام نتایج می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir از نتیجه آزمون خود مطلع شوند.