برپایی نمایشگاه «منشور مقاومت» در جهاددانشگاهی یزد + عکس

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۵ کد : ۶۲۷۴۷ فرهنگی تاپ خبر
برپایی نمایشگاه «منشور مقاومت» در جهاددانشگاهی یزد + عکس

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، نمایشگاه عکس «منشور مقاومت» متشکل از تصاویر جهادگران سازمان جهاددانشگاهی استان و خانواده‌های آنان در دوران دفاع مقدس در محل ساختمان ستادی این نهاد برپا شد.

در این نمایشگاه که به مناسبت ایام بزرگداشت دفاع مقدس و پاسداشت رشادت‌های رزمندگان و ایثارگران جهاددانشگاهی استان یزد و خانواده‌های آنان برپا شده، تصاویری از حضور محمدحسین فرهنگ‌پور، کاظم هلیچه، احمد افروزیان، حسن غفوری و حسین ابوالحسن زاده کارکنان و همچنین پدر بزرگوار همکاران مائده دهقانی، علی محمد میرزاحسینی و ندا دهقان باغی در دوران هشت سال دفاع مقدس به نمایش گذاشته شده است.

یادآور می‌شود برگزاری مراسم تجلیل از رزمندگان و ایثارگران، ادای احترام به شهدای خلدبرین و شهید گمنام دانشگاه علم و هنر و ویژه برنامه کوهپیمایی اعضای سازمان از دیگر برنامه‌های سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در هفته دفاع مقدس است.