به همت جهاددانشگاهی یزد؛ مسابقات مناظره دانشجویی در یزد آغاز شد

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۲ کد : ۶۲۲۶ فرهنگی تاپ خبر عمومی
مرحله‌ی اول هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد با رقابت بین ۴۴ تیم از دانشگاه‌های مختلف آغاز شد.
به همت جهاددانشگاهی یزد؛ مسابقات مناظره دانشجویی در یزد آغاز شد

به گزارش  روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد به نقل از  ایسنا – منطقه یزد، این رقابت‌ها از  روز دوشنبه 19 فروردین‌ماه در سالن منتظر قائم دانشگاه یزد با رقابت بین 12 تیم آغاز ‌شد.

در پایان این مرحله از مسابقات که با شرکت 44 تیم از 12 دانشگاه استان و به مدت سه روز برگزار می‌شود، 22 تیم به مرحله بعدی مسابقات استانی راه خواهند یافت.

دور دوم این رقابت‌ها شنبه و یکشنبه 24 و 25 فرودین ماه در دانشگاه یزد دنبال خواهد شد.

مسابقات مناظره دانشجویی با هدف رشد و تقویت فرهنگ گفت‌و‌گو، تحمل عقیده‌ی مخالف، تفکر خلاق و نقاد، تمرین برای معتدل و منطقی سخن گفتن و نیز تقویت روابط فردی برگزار می‌شود.