"به همت سازمان جهاددانشگاهی یزد"

دومین جلسه از سلسله نشست های طرح گام در دانشگاه اردکان برگزار شد

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۱ کد : ۵۹۳۳ پژوهشی تاپ خبر عمومی
دومین جلسه از سلسله نشست های طرح گام در دانشگاه اردکان با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این دانشگاه با موضوع نقش مسئولین در تسهیل ازدواج جوانان و دانشجویان برگزار شد
دومین جلسه از سلسله نشست های طرح گام در دانشگاه اردکان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در این نشست دانشجویان به نقش مؤلفه هایی همچون تغییرات فرهنگی و سبک زندگی، اقتصاد و معیشت، فراگیری طلاق ناشی از عدم انتخاب آگاهانه، نبود آموزش مناسب در سنین مختلف و... اشاره کرده و خواسته ها و پیشنهاداتی را مطرح کردند.

لازم به ذکر است سرکار خانم دکتر کرمانیان (معاون سیاسی فرماندار اردکان) جناب آقای پایدار فر رئیس اداره بهزیستی شهرستان اردکان و سرکار خانم دهقانی از دادگستری شهرستان اردکان در این نشست حضور داشتند.

سلسله نشست های طرح گام با همکاری دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری و جهاد دانشگاهی یزد در حال برگزاری است.

( ۱ )