ثبت نام آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری های استان یزد آغاز شد

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۹ کد : ۵۸۹۳۹ آموزشی تاپ خبر
ثبت نام آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری های استان یزد آغاز شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، دکتر فاطمه سعادت جو معاون آموزشی سازمان با ذکر این خبر افزود: استانداری یزد با مجوز سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در نظر دارد به منظور تامین بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز شهرداری‌های استان، از افراد واجد شرایط از طریق برگزاری آزمون کتبی، مصاحبه و آزمون عملی (برای مشاغل عملیاتی آتش‌نشانی) و پس از طی مراحل گزینش به صورت قرارداد کار معین دعوت به همکاری می‌نماید.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد گفت؛ شهرداری های استان در رشته های شغلی کارشناس اصلاح نباتات و زراعت، کارشناس روابط عمومی، کارشناس مطالعات اجتماعی، کارشناس امور حقوقی، کارشناس مطالعات اقتصادی، حسابدار، کارشناس برنامه و بودجه، کارشناس تحلیلگر سیستم، مهندس راه و ساختمان، بازرس، کاردان راه و ساختمان، کارشناس شهرسازی، کاردان آتش نشان، آتش‌نشان، راننده آتش‌نشان نیرو می پذیرد.

وی ادامه داد؛ ثبت‌نام به صورت اینترنتی از روز دوشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۲ تا پایان روز چهار شنبه مورخ ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۲ از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی hrtc.ir انجام خواهد پذیرفت. متقاضیان باید در مدت زمان فوق، نسبت به ثبت‌نام اقدام نموده و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.

داوطلبین متقاضی جذب، باید در زمان ثبت‌نام، شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنما را مطالعه نمایند. دفترچه آزمون در صفحه اول سامانه جهت دریافت و مطالعه داوطلبین قرار گرفته است. اکیداً توصیه می‌شود داوطلبین محترم، قبل از هرگونه اقدام بر روی سامانه، شرایط و ضوابط آزمون را مطالعه و سپس نسبت به پرداخت هزینه و ثبت‌نام در آزمون اقدام نمایند.

لازم بذکر است آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری های استان یزد در تاریخ ۱۹ مرداد ماه سالجاری در محل سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون شهرداری

( ۳ )