برای اولین بار در کشور صورت گرفت؛ طراحی تابلوی Switch Gear ۷۵۰VD توسط محققان جهاددانشگاهی

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۸ کد : ۵۴۲۰ پژوهشی عمومی
برای اولین بار در کشور سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به طراحی تابلوی Switch Gear ۷۵۰VD شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی، این سازمان برای اولین بار در کشور موفق به طراحی تابلوی Switch Gear 750VD شد.

طراحی این تابلو به عنوان فن آوری نو، که سابقه تولید قبلی در کشور نداشته برای اولین بار در کشور به دست کارشناسان جوان و خلاق این سازمان به وقوع پیوست.

گفتنی است؛ کاربرد این تابلو در خطوط انتقال وسایل حمل و نقل عمومی برقی است و بهره برداران نهایی آن شرکت های مترو کشور، راه آهن جمهوری اسلامی ایران و سیستم کنترل ترافیک شهری می باشندو با توجه به پیشرفت روز افزون شهرهای بزرگ کشور و گسترش زیر بنای حمل و نقل عمومی نیازمندی این فناوری و محصول بیشتر احساس می شود.

سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی با تکیه بر تجربیات خود در زمینه ساخت انواع تجهیزات صنعتی و بهرگیری از نیروهای متخصص همواره پیش قدم در ساخت انواع تجهیزات نوآورانه بوده و توانسته در زمینه خودکفایی کشور گام های موثری بردارد.