به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛

برگزاری اختتامیه مسابقات ملی مناظره دانشجویی

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۲ کد : ۵۲۲۱۵ فرهنگی تاپ خبر
مناظره نهایی و مراسم اختتامیه مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی مرحله استانی یزد برگزار خواهد شود.
برگزاری اختتامیه مسابقات ملی مناظره دانشجویی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛ دکتر علی صدری اصفهانی ، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد از برگزاری  مراسم اختتامیه و مناظره نهایی مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان خبر داد.

صدری ادامه داد:این مراسم با حضور مسئولان استانی روز سه‌شنبه، 13 دی ماه راس ساعت 9:30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علم و هنر برگزار می شود.

یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در استان یزد امسال با حضور 128 دانشجو در قالب 32 تیم  از 8 دانشگاه  استان برگزار شد.

گفتنی است؛ این مسابقات با شعار "مناظره؛ فرصتی برای یادگیری" هر ساله به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در سه مرحله استانی، منطقه‌ای و کشوری برگزار شده و تیم‌ های برگزیده هر مرحله به مرحله بالاتر معرفی می‌ شوند.

کلید واژه ها: مناظره