حضور جهاددانشگاهی در نهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان یزد

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۴ کد : ۵۱۴۲۲ تاپ خبر عمومی
همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش نهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار شامگاه گذشته با حضور مسئولان استانی آغاز شد.
حضور جهاددانشگاهی در نهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، جهاددانشگاهی استان یزد، در نهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که شامگاه گذشته همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش با حضور مسئولان استانی آغاز شد حضور یافت.احمد قافی مدیر عامل نمایشگاه‌های بین‌المللی یزد در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در نهمین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بیش از ۵۰ شرکت کننده از سازمانها، ادارات دولتی و شرکت‌های خصوصی در حوزه‌های پژوهش و فناوری با محوریت فعالیت‌های دانش بنیان از ۱۵ آذر ماه به مدت چهار روز از شب گذشته با حضور حجت السلام «محمد رضا ناصری» امام جمعه یزد، «مهران فاطمی» استاندار و سایر مسئولین استانی در محل شهرک نمایشگاه های بین المللی یزد آغاز به کار کرد.

وی در خصوص برگزاری نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین را حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: توجه به فعالیت های دانش بنیان می تواند منجر به توسعه فعالیت های علمی و اقتصادی اصولی و صحیح و در نتیجه رونق اشتغال و اقتصاد در کشور شود.

به گزارش ایسنا، نهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان یزد به همراه پنل های علمی و سمینارهای جانبی ۱۵ تا ۱۸ آذر ماه در شهرک نمایشگاه های بین المللی یزد برپا شده و همه روزه از ساعت ۱۶ الی ۲۱ پذیرای عموم بازدیدکنندگان است.

کلید واژه ها: نمایشگاه پژوهش