توسط دفتر تجاری سازی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، برند "مکفا" ثبت شد

۰۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۶ کد : ۵۰۰۹ فرهنگی تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر عمومی
توسط دفتر تجاری سازی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، برند "مکفا" ثبت شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ، ثبت برند "مکفا" مرکز کالاهای فرهنگی ایران توسط دفتر تجاری سازی و اشتغال سازمان جهاددانشگاهی یزد انجام شد.

گفتنی است، مرکز کالاهای فرهنگی ایران ( مکفا)  با شناخت و ارزیابی بازار محصولات فرهنگی بر تولید محصولات مکتوب مبتنی بر اطلاعات در حوزه سبک زندگی تمرکز نموده و ارائه کالاهای متنوع از روزنگار و کتاب گرفته تا کادو و اینفوگراف تلاش می کند.

همچنین این مرکز گامی در راه ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی برداشته و نیازهای بازار هدف خود را تأمین می نماید.
لازم به ذکر است؛ مرکز مکفا  آمادگی دارد تا با اتکاء به تجارب و توانمندیهای کارشناسان خود و با به کارگیری ظرفیتهای سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، دانشکده هنر و دانشگاه علم و هنر، محصولات مورد نیاز سازمان های مختلف را طراحی و تولید نماید.