جلسه معارفه معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار گردید

۱۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۷ کد : ۵۰۰۸۳ تاپ خبر عمومی
دکتر علی صدری اصفهانی  به عنوان معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد منصوب گردید
جلسه معارفه معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، دکترمحمدرضا دهقانی فیروزآبادی، رئیس جهاددانشگاهی استان یزد،  طی حکمی دکتر علی صدری اصفهانی  را به عنوان معاون فرهنگی این سازمان  معرفی نمود.

در متن این حکم آمده است :

با عنایت به موافقت ریاست محترم سازمان جهاددانشگاهی و با توجه به مراتب تعهد،پشتکار و تجارب ارزنده‌ی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود از طریق تعامل سازنده با دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و نهادهای علمی و فرهنگی استان و همچنین استفاده از توان نیروهای جوان،نوآور و متخصص زمینه توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی به عنوان زیست بوم نوآوری نخبگان را در استان یزد فراهم آورید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از همیاری صمیمانه‌ی مدیران، کارشناسان و صاحبنظران در انجام امور محوله و تحقق اهداف عالی این نهاد انقلابی موفق و موید باشید .

کلید واژه ها: معارفه تودیع و معارفه علی صدری