آغاز ثبت نام دوره های آموزشی جهاددانشگاهی در ترم پائیز ۱۴۰۱

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۰ کد : ۴۹۱۰۳ آموزشی تاپ خبر
آغاز ثبت نام دوره های آموزشی جهاددانشگاهی در ترم پائیز ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، ثبت نام دوره های آموزشی کوتاه مدت مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در ترم پائیز ۱۴۰۱ آغاز شد. فراگیران و علاقمندان به شرکت در دوره های آموزشی می توانند با مراجعه حضوری به مراکز آموزشی کوتاه مدت جهاددانشگاهی و یا از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی به آدرس www.jdyazd.ac.ir در دوره های آموزشی ثبت نام کنند.

گفتنی است دوره های آموزشی و مهارتی جهاددانشگاهی در گروه های سنی مختلف (کودکان و نوجوانان و بزرگسالان) به تفکیک گروه های آموزشی برگزار می گردد؛

گروه فرهنگ و هنر (طراحی لباس، تربیت مربی هنر کودک، عکاسی دیجیتال، چیدمان منزل و …)

گروه زبان های خارجه (انگلیسی، MSRT ، مکالمه فشرده، TTC ، Pre TOEFL ، فرانسه، آلمانی و …)

گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات (آموزش مهارت های کامپیوتر ICDL ، فتوشاپ ، اتوکد، 3D Max ، میکس و مونتاژ، طراحی وب، برنامه نویسی وب با PHP ، برنامه نویسی اندروید، java ، برنامه نویسی پایتون و …)

گروه پزشکی (تکنسین داروخانه، دستیار کنار دندانپزشک و..)

گروه کشاورزی (کاربرد درمانی گیاهان داروئی و..)

گروه علوم انسانی و حسابداری (حسابداری عملی، حسابداری با نوسا، آموزش بورس کاربردی، پروپوزال نویسی، پایان نامه نویسی، مقاله نویسی و..)

لازم بذکر است دوره ‎‎ های آموزشی جهاددانشگاهی در مراکز آموزشی واقع در شهرستان یزد دایر می‌باشد و شروع کلاس‌های زبان انگلیسی از ۹ مهر ماه در مراکز آموزشی حضوری و آنلاین خواهد بود.

* مرکز آموزش شمار ۳: آزادشهر، فلکه سوم به شماره تلفن ۳۷۲۲۶۵۵۵

* مرکز آموزش شماره ۴: امامشهر، ابتدای ۵۲ متری به شماره تلفن ۳۵۲۶۱۴۵۱