دیدار رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با رئیس شورای اسلامی شهر یزد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد، رئیس شورای شهر یزد ایسنا را یکی از خبرگزاری های با اصالت و قدیمی در استان خواند و گفت: ایسنا در تمامی حوزه ها به ویژه حوزه اجتماعی فعالیت قابل چشمگیری دارد.
«عزیزالله سیفی» که امروز دوشنبه به همراه حجت السلام «سید ناصر حیدری»نائب رئیس شورای شهر در دفتر ایسنا واقع در سازمان جهاددانشگاهی استان یزد حضور یافتند، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار گفت: خبرگزاری ها و خبرنگاران پل ارتباطی میان مسئولین و مردم در جامعه هستند و یکی از ارگان های هستند که می تواند بذر امید را در دل مردم بکارند.
وی با اشاره به تقارن روز خبرنگار با عاشورای حسینی، این تقارن را دارای پیامی مهم در مورد اهمیت اطلاعرسانی به پیروی از نقش حضرت زینب(س) در انتشار اخبار عاشورا ذکر کرد و گفت: به معنای واقعی خبرنگاران بهتر از هر کسی میتوانند در راستای جهاد تبیین در جامعه اقدام کنند.
رئیس شورای شهر یزد در خصوص سیل اخیر نیز افزود: هشداری لازم از چند روز قبل مبنی بر بارش باران شدید و وقع سیل داده شد و در همین راستا نیز تدبیرهای لازم اندیشده شد اما آنچه غافلیگر کننده بود جاری شدن این حجم از روان آبها بود.
سیفی با بیان این که این نوع بارندگی هر ۷۵ سال یکبار در یزد اتفاق میافتد، گفت: خوشبختانه هیچ کدام از سیلبندها در سیل اخیر دچار مشکل و تخریب نشدند و دلیل جاری شدن روان آبها از سمت پارک کوهستان و کوههای مجاور به سمت شهر یزد به دلیل اختلاف ارتفاع سطح و شیب تند به سمت یزد بود که باعث جاری شدن این روان آب ها به سمت منطقه شهری شد.
رئیس شورای شهر گفت: رودخانه شهر یزد که باید روان آب ها در آن هدایت می شد نیز متاسفانه ابتدا و انتهای آن که در گذشته میبایست توسعه می یافت، رها شده و به همین دلیل مسیل مرکزی یزد نیز نمیتوانست این حجم از آب را در خود جای دهد و به همین دلیل بود که مجبور به هدایت روان آب ها به سمت زیرگذرهای شهر شدیم تا آب به سمت منازل مسکونی روانه نشود و خسارت مالی و جانی بیشتری به دنبال نداشه باشد.
سیفی در مورد میزان خسارات ناشی از سیل مرداد ماه یزد خاطرنشان کرد: عمده خسارات سیل به خانه ها و معابر محلات عیش آباد، اکبرآباد، نعیم آباد، سردوراه و به طور پراکنده در بخشهایی از بافت تاریخی بوده ولی هنوز رقم دقیقی در این زمینه گردآوری نشده است.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد در خصوص قنوات یزد نیز عنوان کرد: نزدیک به ۷۰ رشته قنات در زیر پوست شهر میراث جهانی وجود دارد ولی هدایت سیلاب به سمت قنوات نیز کار درستی نیست چرا که بعضا مسدود شده و از طرفی عمدتاً ظرفیت این حجم از آب واردخ را ندارند به وری که امروز پس از گذشت نزدیک به یک ماه از وقوع سیل شاهد فرونشست برخی نقاط شهر و ایجاد خسارت هستیم.
نظر شما :