برگزاری جلسه شورای فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۷ کد : ۴۶۷۵ فرهنگی تاپ خبر عمومی
جلسه شورای فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با حضور دکتر مهدی باصولی رئیس سازمان برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ،در ابتدای جلسه مهدی باصولی ریاست سازمان اهمیت برگزاری مکرر و هدفمند این جلسات را متذکر شد و به بیان نقش و جایگاه فعالیت‌ها و برنامه های فرهنگی در سازمان پرداخت.
در ادامه محمدرضا دهقانی فیروزآبادی معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد از توجه ویژه ریاست سازمان به حوزه معاونت فرهنگی تقدیر و تشکر نمود و سپس به بیان حوزه‌های مختلف این معاونت و برنامه‌های هر کدام پرداخت.
 لازم به ذکر است در این جلسه مدیران و مسئولان حوزه‌های مختلف معاونت فرهنگی سازمان حضور داشتند و هرکدام گزارشی از برنامه‌های اجراشده در سال 1397 را ارائه نمودند و مورد نقد و بررسی اعضای شورا قرار گرفت.
در پایان مقرر گردید شورای فرهنگی سازمان به صورت ماهیانه و پیوسته برگزار گردد و در جلسات بعدی علاوه بر مرور برنامه‌ها، برنامه‌ریزی عملیاتی برای حوزه‌ها و تعریف برنامه‌های جدید انجام شود.