اعلام آمادگی نماینده مردم تفت و میبد برای حمایت همه جانبه از خوشه زیلو

۲۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۴ کد : ۴۵۹۲ فرهنگی تاپ خبر عمومی
تیم توسعه خوشه زیلو در تاریخ ۲۱ دی ماه با دکتر دهقانی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.
اعلام آمادگی نماینده مردم تفت و میبد برای حمایت همه جانبه از خوشه زیلو

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ، در این دیدار دهقانی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی عامل توسعه خوشه زیلو ضمن معرفی خوشه زیلو گزارشی از برنامه ها و اقدامات انجام شده ارائه نمود و برنامه های آینده این خوشه را تبین نمود.
در ادامه پاره ای از مشکلات ذینفعان خوشه زیلو خصوصا زیلوبافان از جمله میبد و ارائه تسهیلات به آنها مورد بررسی قرار گرفت.
دهقانی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی آمادگی خود و مسئولان میبد را برای حمایت از اقدامات خوشه زیلو بیان نمود و در خصوص انجام اقدامات حمایتی از زیلوبافان مقرر شد موضوع از طرف نهاد های مسئول پیگیری شود.
در پایان این جلسه نماینده مردم تفت و میبد بر لزوم تداوم فعالیت های علمی و عملی خوشه تاکید نمودند و از شرکت شهرک های صنعتی و جهاددانشگاهی یزد به علت حمایت از توسعه خوشه زیلو تقدیر و تشکر نمودند.