حضور در کارگاه پیشران طرح مشاغل خانگی در رسته قالی‌بافی و زیلو‌بافی جهت بررسی مشکلات و ارائه راه‌حل به همت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۰۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۵۴۱۳ تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
صبح روز دوشنبه و درراستای اجرای طرح مشاغل خانگی، از کارگاه تولیدی و فروشگاه آقای علی حاجی آبادی، یکی از پیشران های طرح توسعه مشاغل خانگی در شهرستان میبد بازدید و به بررسی مشکلات و راهکارهای برون رفت آن با حضور کارشناس طرح پرداخته شد.
حضور در کارگاه پیشران طرح مشاغل خانگی در رسته قالی‌بافی و زیلو‌بافی جهت بررسی مشکلات و ارائه راه‌حل  به همت سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد، با هدف ایجاد بسترهای مناسب جهت گسترش فعالیت متقاضیان و پیشرانان و همچنین اتصال به بازار و مشاوره جهت بالا بردن تولید محصولات با کیفیت و فروش، از کارگاه پیشران بافته های داری شامل فرش، زیلو و ... بازدید به عمل آمد.
لازم به توضیح است که طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نیز با سهمیه 1800 نفر، مجری این طرح در استان است.

کلید واژه ها: مشاغل خانگی