ثبت نام دوره های آموزشی جهاددانشگاهی در تابستان ۱۴۰۱ شروع شد

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۹ کد : ۴۴۹۵۹ آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دوره های آموزشی کوتاه مدت مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در ترم تابستان ۱۴۰۱ آغاز شد. فراگیران و علاقمندان به شرکت در دوره های آموزشی می توانند با مراجعه حضوری به مراکز و یا از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی به آدرس www.jdyazd.ac.ir در دوره های آموزشی ثبت نام کنند.
ثبت نام دوره های آموزشی جهاددانشگاهی در تابستان ۱۴۰۱ شروع شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، محمد زارع سرپرست معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، با بیان اینکه ثبت نام ترم تابستان ۱۴۰۱ شروع شده است افزود: با توجه به اواقت فراغت گروه‌های سنی مختلف در فصل تابستان، جهاددانشگاهی دوره‌های آموزشی متنوعی را جهت غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در نظر گرفته است.

سرپرست معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد گفت؛ دوره‌های آموزشی برای کودکان و نوجوانان شامل؛ آموزش قرآن (تجوید و روخوانی)، آموزش کامپیوتر، برنامه نویسی کودکان، چرتکه، رباتیک، روبیک و لیوان چینی، نقاشی کودکان، خوشنویسی با خودکار، اریگامی وکاردستی (پرورش خلاقیت)، کارگاه قصه گویی و شعرخوانی، کارگاه اعتماد به نفس و مدیریت استرس، کارگاه فن بیان و سخنوری، زبان انگلیسی و … می‌باشد.

سرپرست معاونت آموزشی این سازمان عمده ترین دوره‌های آموزشی را برای بزرگسالان به تفکیک گروه‌های آموزشی زیر عنوان کردند؛

گروه فرهنگ و هنر (طراحی لباس، تربیت مربی هنر کودک، عکاسی دیجیتال، چیدمان منزل و …)

گروه زبان‌های خارجه (انگلیسی، MSRT ، مکالمه فشرده، TTC ، Pre TOEFL ، فرانسه، آلمانی و …)

گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات (آموزش مهارت‌های کامپیوتر ICDL ، فتوشاپ ، اتوکد، 3D Max ، میکس و مونتاژ، طراحی وب، برنامه نویسی وب با PHP ، برنامه نویسی اندروید، java ، برنامه نویسی پایتون و …)

گروه پزشکی (تکنسین داروخانه، دستیار کنار دندانپزشک و..)

گروه کشاورزی (کاربرد درمانی گیاهان دارویی و..)

گروه علوم انسانی و حسابداری (حسابداری عملی، حسابداری با نوسا، آموزش بورس کاربردی، پروپوزال نویسی، پایان نامه نویسی، مقاله نویسی و..)

وی با بیان اینکه دوره ‎‎ های آموزشی جهاددانشگاهی در مراکز آموزشی شهرستان یزد دایر می‌باشد، خاطرنشان کرد: ثبت نام در ترم تابستان ۱۴۰۱ با مراجعه حضوری به مراکز یا از طریق سایت www.jdyazd.ac.ir امکان پذیر است و شروع کلاس‌های زبان انگلیسی از ۱۱ تیر ماه خواهد بود.

* مرکز شماره سه: آزادشهر، فلکه سوم به شماره تلفن ۳۷۲۲۶۵۵۵

* مرکز شماره چهار: امامشهر، ابتدای ۵۲ متری به شماره تلفن ۳۵۲۶۱۴۵۱