برگزاری کارگاه آموزشی بازاریابی و فنون مذاکره در راستای توسعه بازار مشاغل خانگی

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۶ کد : ۴۳۸۳۴ تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
کارگاه آموزشی بازاریابی و فنون مذاکره در راستای توسعه بازار مشاغل خانگی به حمایت جهاددانشگاهی برگزار گردید
برگزاری کارگاه آموزشی بازاریابی و فنون مذاکره در راستای توسعه بازار مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد در راستای اجرای فاز سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، کارگاه آموزشی بازاریابی و فنون مذاکره برای پیشران‌های رشته کاربافی شهرستان اردکان برگزار شد.
این کارگاه آموزشی با هدف حضور قدرتمند در نمایشگاه‌ها و افزایش دانش بازاریابی و بهبود مذاکره این پیشرانان برگزار گردید. با توجه به برگزاری سیزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی کشور در یزد و حضور پر رنگ پیشرانان رشته کاربافی در این نمایشگاه، کارگاه آموزشی به صورت تخصصی با حضور 16 پیشران برگزار شد.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نیز با سهمیه 1800 نفر، مجری این طرح در استان است.

کلید واژه ها: مشاغل خانگی کارگاه آموزشی