جلسه هماهنگی ایجاد بازارچه‌های مشاغل خانگی در استان یزد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۸ کد : ۴۳۵۲۳ آموزشی تاپ خبر
جلسه هماهنگی درخصوص ایجاد بازارچه‌های مشاغل خانگی در استان یزد فی‌مابین جهاددانشگاهی و اداره‌کل تعاون،کار و رفاه‌اجتماعی استان برگزار گردید
جلسه هماهنگی ایجاد بازارچه‌های مشاغل خانگی در استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در راستای اتصال به بازار و توسعه بازار و همچنین بهبود دسترسی همشهریان یزدی به محصولات تولید شده در طرح ملی مشاغل خانگی، جلسه‌ای با حضور مسئولین مربوطه برگزار و راهکارها جهت برگزاری هرچه بهتر بازارچه‌های مشاغل خانگی توسط شهرداری‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه مقرر گردید با همکاری دستگاه‌های صادر کننده مجوز و شهرداری که قانون گذار، مسئولیت برنامه‌ریزی در این خصوص را برای این ارگان تعریف کرده است،

این گزارش می‌افزاید در جهت حمایت از مشاغل خانگی امکان حضور در این بازارچه‌ها فراهم گردد. همچنین سازمان جهاددانشگاهی استان به عنوان مشاور در مباحث برندسازی، فروش، بسته‌بندی و عرضه محصولات در راستای اجرای فاز سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همکاری لازم را انجام دهد.

یادآور می‌شود طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان یزد به همت جهاد دانشگاهی و همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: بازارچه مشاغل خانگی