آزمون‌ استخدامی کادر اداری قوه قضائیه در یزد برگزار شد

۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۰ کد : ۴۲۲۶۲ تاپ خبر عمومی
آزمون‌ استخدامی کادر اداری قوه قضائیه در یزد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی یزد، معاون آموزشی این سازمان از برگزاری آزمون‌ استخدامی کادر اداری قوه قضائیه در استان یزد با حضور ۱۵۹۵ متقاضی خبر داد.

«محمد زارع» در این خصوص گفت: این آزمون صبح امروز جمعه ۲۰ اسفندماه با حضور ۹۱۲ متقاضی زن و ۶۸۳ شرکت کننده مرد از سوی جهاددانشگاهی یزد برگزار شد.

وی افزود: این رقابتها در بخش بانوان در محل دانشگاه یزد و آزمون آقایان نیز در سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد.

زارع با بیان این که آزمون به صورت سراسری توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار شد، گفت: این آزمون به منظور استخدام ۹۶۰۰ نفر در سراسر کشور در مشاغلی مانند متصدی امور دفتری، کاردان حراست و اقدامات تامینی و امنیتی، حسابدار، مددکار اجتماعی، ماشین نویس ، تقریر نویس، مسئول ابلاغ و اجرا،مسئول مالی، کارشناسان شبکه، آمار، حقوقی، امور اداری، برنامه ریزی و تاسیسات برگزار شد.

کلید واژه ها: آزمون قوه قضائیه

( ۱ )