/به همت معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد/

اجرای طرح مهارت آموزی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان یزد

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱ کد : ۴۱۸۱۳ تاپ خبر عمومی
دوره های آموزشی مهارتی با عنوان مهارت های عمومی اشتغال و کارافرینی و مهارت های زندگی به همت جهاددانشگاهی استان یزد برگزار می گردد.
اجرای طرح مهارت آموزی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان یزد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد،  دوره های آموزشی مهارتی با عنوان مهارت های عمومی اشتغال و کارافرینی و مهارت های زندگی ویژه جوانان ۱۸ الی ۳۵ سال تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره)  و با همت جهاددانشگاهی استان یزد برگزار می گردد.

محمد زارع سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی با عنوان این خبر افزود: اولین جلسه بررسی و هماهنگی برگزاری طرح مهارت آموزی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت عنوان " آموزش مهارت های عمومی اشتغال و کارآفرینی و آموزش مهارت های زندگی" ویژه جوانان ۱۸ الی ۳۵ سال، روز سه شنبه ۳ اسفند ماه با حضور معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان و مسئول هدایت شغلی کمیته امداد امام خمینی (ره) در محل سازمان جهاد دانشگاهی برگزار گردید.

وی گفت: این طرح آموزشی با هدف آشنایی جوانان با مهارت های کسب و کار و کارآفرینی و همچنین توانمندسازی و ارتقای مهارت های عمومی زندگی برای ۱۳۰ نفر از تاریخ ۱۵ اسفند ماه سالجاری و با نظارت اداره کل ورزش و جوانان و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد برگزار خواهد شد.

سرپرست معاونت آموزشی سازمان ادامه داد: دوره های آموزشی مهارت آموزی در قالب سه گروه و رده سنی به مدت ۷۲ ساعت به شکل ترکیبی (آموزش حضوری و غیرحضوری) برنامه ریزی و اجرا می شود.

کلید واژه ها: دوره های آموزشی