استخدام ۹۶۰۰ نفر کادر اداری قوه قضاییه از طریق آزمون سراسری

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸ کد : ۴۱۴۰۲ آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه از طریق مرکز آزمون سازمان جهاد دانشگاهی برگزار می گردد.
استخدام ۹۶۰۰ نفر کادر اداری قوه قضاییه از طریق آزمون سراسری

به گزارش روابط عمومس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، سرپرست معاونت آموزشی  این سازمان  در اینباره گفت: آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه به منظور استخدام ۹۶۰۰ نفر در سراسر کشور توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برگزار می گردد.

محمد زارع با اعلام این خبر افزود: زمان ثبت نام این آزمون ۱۹ لغایت ۲۸ بهمن ماه سالجاری است و ثبت نام از طریق سامانه hrtc.ir صورت می گیرد.

وی با اشاره به مشاغل استخدامی که عبارت است از" متصدی امور دفتری، کاردان حراست و اقدامات تامینی و امنیتی، حسابدار، مددکار اجتماعی، ماشین نویس، تقریر نویس، مسئول ابلاغ و اجرا، مسئول مالی، کارشناسان شبکه، آمار، حقوقی، امور اداری، برنامه ریزی و تاسیسات" گفت: زمان برگزاری این آزمون استخدامی در اسفند ماه ۱۴۰۰ می باشد.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی قوه قضائیه

( ۳ )