دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای»

۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۹ کد : ۴۱۲۸۹ فرهنگی تاپ خبر
دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان یزد  در اسفند ماه ۱۴۰۰  برگزار می‌گردد.
دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای»

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، معاونت فرهنگی این سازمان دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان یزد را برگزار می‌کند
معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی یزد با حمایت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی کشور مرحله استانی دومین دوره «مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان یزد را با شعار «فرصتی برای معرفی کتاب‌های خوب»  در اسفند ماه 1400  برگزار می‌کند.

مهلت ثبت نام در این رویداد 19 بهمن ماه ۱۴۰۰ اعلام شده و علاقه مندان می توانند  جهت ثبت نام  به آدرس jdyazd.ac.ir مراجعه نمایند. همچنین شماره واتس اپ 09132741783 جهت پاسخ به سوالات علاقه مندان در دسترس می باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی یزد رویداد فرهنگی مسابقه ملی «کتاب سه دقیقه‌ای» فرصتی برای معرفی کتاب‌های خوب و اثرگذار با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشجویان و پاسداشت زبان پارسی برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: مسابقات مسابقات ملی