برگزیده یزدی جشنواره ملی «کتابت قرآن» تجلیل شد

۰۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۹ کد : ۴۰۹۴۹ فرهنگی تاپ خبر
در مراسم اختتامیه جشنواره ملی «کتابت قرآن کریم» برگزیده یزدی این جشنواره در سازمان جهاددانشگاهی مورد تجلیل قرار گرفت.
برگزیده یزدی جشنواره ملی «کتابت قرآن» تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد، همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه الزهرا(س) مراسم اختتامیه جشنواره ملی «کتابت قرآن کریم» در محل سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد.

در این مراسم که به صورت ارتباط مجازی با واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور همراه بود، از برگزیدگان این جشنواره تجلیل به عمل آمد که در استان یزد نیز با حضور محمدرضا دهقانی و مجید برائمی، معاون و مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد از رقیه‌السادات وزیری، که توانسته رتبه شایسته تقدیر را در این جشنواره کسب کند، تجلیل شد.

یادآور می‌شود فراخوان جشنواره ملی «کتابت قرآن کریم» ویژه دانشجویان سراسر کشور در چهار رشته کتابت به خط نستعلیق، کتابت به خط نسخ، قطعه نویسی به خط شکسته و قطعه نویسی به خط ثلث، با موضوع سوره حضرت مریم (س) در زمستان سال ۱۳۹۹ منتشر و در طول برگزاری این جشنواره ۱۵ نشست تخصصی توسط پژوهشگران صاحب نام، ۲۰ جلسه کلاس آموزش خوشنویسی توسط اساتید مجرب خطوط مختلف و ۲ جلسه کارگاه تدبر با محوریت سوره حضرت مریم (س) توسط اساتید تدبر در قرآن کریم برگزار شد.

کلید واژه ها: جشنواره ولادت