توسط سازمان جهاددانشگاهی استان یزد؛

برگزاری کارگاه آموزشی رابطان مناطق داناب در سال ۹۸-۱۳۹۷

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۸ کد : ۴۰۷۵ فرهنگی عمومی
توسط سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، رابطین مناطق ۱۴ گانه آموزش و پرورش استان یزد در کارگاهی ۸ ساعته با مراحل و چگونگی انجام طرح داناب آشنا شدند.
برگزاری کارگاه آموزشی رابطان مناطق داناب در سال ۹۸-۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی  استان یزد ،در این کارگاه که به سخنرانی دکتر جوادیان زاده مدیر عامل شرکت آب منطقه ای یزد آغاز شد، کارشناسان شرکت  آب منطقه ای استان یزد به توصیف وضعیت آبی استان پرداختند و چالشهای پیش روی منابع ابی استان را تبین نمودند.
 گفتنی است،  تشریح وضعیت منابع آب زیر زمینی و بارندگی و روشهای حفاظت کمی و کیفی از منابع آبی از جمله مباحث این کارگاه بود.

در ادامه نیز کارشناسان جهاددانشگاهی استان یزد،  مراحل انجام این طرح را در سال 98-1397 تشریح نموده و چگونگی تعامل رابطان با دبیرخانه طرح و مدارس متوسطه اول استان را تبین نمودند.
 لازم به ذکر است،  اجرای طرح داناب در استان یزد برای دومین سال پیاپی به جهاددانشگاهی استان یزد سپرده شد.

همچنین  اجرای مطلوب آن در سال تحصیلی گذشته باعث معرفی  طرح داناب یزد به عنوان طرح پیشگام در سطح شرکت های آب منطقه ای کشور شده است.