حضور پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان یزد در هفتمین جشنواره ملی جایزه فیروزه

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۷ کد : ۴۰۱۲۸ تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، هفتمین جشنواره ملی جایزه فیروزه همزمان با نخستین جشنواره کالا و محصولات فرهنگی یزد با محوریت محصولات صنایع دستی در یزد در حال برگزاری است.

در راستای دست‌یابی به اهداف مختلف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، پیشران‌ها و مستقلان طرح ملی مشاغل خانگی استان یزد با همکاری و اطلاع رسانی سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد، خود را جهت ارائه محصولات و رقابت در این عرصه آماده می‌کنند.

گفتنی است، آخرین ‌مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره ۲۵ دی ‌ماه  و ارزیابی و داوری آثار ۳۰ دی ‌ماه انجام خواهد شد و اختتامیه این جشنواره نیز ۷ بهمن ‌ماه می‌باشد.

خاطر نشان می‌گردد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد اجرایی به صورت رایگان در حال اجرا می‌باشد .

کلید واژه ها: جشنواره