سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار کننده دومین دوره مسابقات مناظره ویژه دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹ کد : ۳۸۸۸ فرهنگی تاپ خبر عمومی
دومین دوره مسابقات مناظره ویژه دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی توسط سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ، این دوره از مسابقات در مرحله‌ی کشوری از تاریخ 3 تا 28 آذر ماه  با حضور 28 تیم از 27 استان کشور با محوریت اشتغال ، مهارت و کارآفرینی برگزار می شود.
این گزارش می افزاید؛ مسابقات با همکاری مشترک دانشگاه علمی و کاربردی یزد و سازمان جهاددانشگاهی یزد براساس ساختار و قوانین مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که توسط سازمان جهاددانشگاهی تنظیم شده است،  برگزارخواهد شد.

لازم به ذکر است،  در این مسابقات سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزاری 29 مناظره  وداوری آنها را بر عهده دارد  و مسابقات در هتل زنبق واقع در بلوار جمهوری برگزار می شود.

گفتنی است،  مسابقه نهایی و اختتامیه در روز چهارشنبه 28 آذر ماه برگزار خواهد شد.