پیام تبریک رییس جهاددانشگاهی برای آغاز بیستمین سال فعالیت ایسنا

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۰ کد : ۳۷۷۸ فرهنگی تاپ خبر
دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، با صدور پیامی به مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) فرارسیدن بیستمین سالروز تأسیس خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا) را تبریک گفت.
پیام تبریک رییس جهاددانشگاهی برای آغاز بیستمین سال فعالیت ایسنا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی؛ در پیام تبریک دکتر حمیدرضا طیبی خطاب به دکتر علی متقیان، مدیرعامل ایسنا آمده است:

با احترام، فرارسیدن بیستمین سالروز تأسیس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) را به جنابعالی و همکاران عزیز آن رسانه وزین و تأثیرگذار تبریک می گویم.
   ایسنا تجلی اهداف و آرمانهای نهاد انقلابی جهاددانشگاهی در حوزه ارتباطات علمی و فرهنگی است که اطلاع رسانی تخصصی، دانایی محور، پویا و خلاق را در دستور کار خود قرار داده است . پایبندی به اخلاق حرفه ای و تدبیر رسانه ای از شاخصه‌های ایسنا در ادوار مختلف بوده و به یاری خداوند متعال این روند مبارک ادامه خواهد داشت.
   موفقیت و سربلندی اعضای دلسوز و پر تلاش آن خبرگزاری را از خدای سبحان مسألت می نمایم.

حمیدرضا طیبی
رییس جهاددانشگاهی