تبریک رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان به استاندار منتخب یزد

۰۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۶۲۵۰ تاپ خبر عمومی
«فاطمه سعادت‌جو» رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان با انتشار پیامی انتصاب استاندار منتخب یزد را تبریک گفت.
تبریک رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان به  استاندار منتخب یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در این پیام آمده است: «جناب آقای دکتر فاطمی انتصاب شما به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد به عنوان فردی ارزشی، دانشگاهی و جهادی، خبری بس خوشایند برای جهادگران جهاددانشگاهی استان یزد بود.

همواره جهاد دانشگاهی با تکیه بر اهداف عالی و بنیادین آن از بدو انقلاب تاکنون، محورهای توسعه استان و همراستا بودن با نیازهای موجود، تلاش خود را برای همراهی مسئولان خدوم در این عرصه خطیر به کار گرفته است و اینبار نیز انتصاب شما نویدبخش انتخاب فردی از جنس جهاد و انقلاب است و این همکاری را برای ما ملموس‌تر کرده است.

ضمن عرض تبریک به شما استاندار جوان و فرهیخته، اعلام می‌کنم که جهاد دانشگاهی همچنان گذشته، امادگی کمک به توسعه استان را داشته و در راستای ایجاد بسترهای موثر در رفع موانع و مشکلات استان اقدام خواهد کرد ضمن این که در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای، در کنار شما خواهد بود. انشالله توسعه، رشد و بالندگی از دستاوردهای سریع انتصاب شما برای یزد باشد.

( ۲ )