یکصد و چهل و هفتمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی برگزار شد

۰۷ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۲ کد : ۳۵۱۳ تاپ خبر عمومی
یکصد و چهل و هفتمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی برگزار شد.
یکصد و چهل و هفتمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی برگزار شد

دکتر پورعابدی دبیر هیات امنای جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با روابط عمومی این نهاد بیان کرد: یکصد و چهل و هفتمین جلسه هیات امنای جهاددانشگاهی برگزار شد . در این جلسه اعضای هیات امنا به تشریح دستاوردهای اخیرجهاددانشگاهی در حوزه های مختلف پرداختند.

وی ادامه داد: همچنین از حجت الاسلام و المسلمین محمدیان رییس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور به دلیل 13 سال حضور در هیات امنا جهاددانشگاهی تقدیر شد.

دکتر پورعابدی افزود: تصویب آیین نامه آموزشی ضمن خدمت اعضای جهاددانشگاهی، تصویب صورت های مالی سال 1396 جهاددانشگاهی، تصویب اساسنامه مرکز رشد سلامت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، موافقت با سازمان شدن جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی، موافقت با واگذاری سهام شرکت های جهاددانشگاهی طبق اصل 44 قانون اساسی از مهم ترین مصوبات هیات امنای جهاددانشگاهی در این جلسه بود.