امضای تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی یزد و شرکت دیاکو ماشین آریا

۰۵ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۱ کد : ۳۴۷۰ پژوهشی تاپ خبر
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی یزد و شرکت دیاکو ماشین آریا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ؛ در حاشیه دهمین نمایشگاه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری خوزستان، تفاهم‌نامه همکاری در طراحی، تدوین دانش فنی و تولید لاینرهای سرامیکی پمپ‌های سیال حفاری میان سازمان جهاددانشگاهی یزد و شرکت دیاکو ماشین آریا منعقد شد.

این تفاهم‌نامه در راستای استفاده از توان علمی و امکانات طرفین برای انجام پروژه تحقیقاتی در زمینه تولید لاینرهای سرامیکی و همچنین همکاری در زمینه تجاری‌سازی لاینرهای سرامیکی منعقد شده است.

بر اساس این تفاهم‌نامه تدوین دانش فنی تولید لاینر و پوشش‌های سرامیکی پمپ‌های حفاری، انجام آزمودن‌های آزمایشگاهی مورد نیاز برای بررسی‌های فنی و طراحی و تامین مواد اولیه مورد نیاز جهت ساخت این لاینرها از جمله تعهدات جهاددانشگاهی یزد است.

تامین بدنه فلزی لاینر جهت اعمال پوشش سرامیکی یا لاینر سرامیکی و همکاری در انجام بررسی‌های فنی لاینرهای تولیدشده سرامیکی از جمله تعهدات شرکت دیاکو ماشین آریا است.

( ۲ )