/در راستای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان یزد /

انعقاد تفاهم نامه با خانم غلامی پیشران رسته شغلی خیاطی " عروسکهای زشت"

۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۳ کد : ۳۴۳۰۵ آموزشی تجاری سازی فناوری و اشتغال
در ادامه اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سطح استان یزد، تفاهم نامه ای میان پیشران رسته شغلی خیاطی " عروسکهای زشت"و سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد به امضاء رسید .
انعقاد تفاهم نامه با خانم غلامی پیشران رسته شغلی خیاطی " عروسکهای زشت"

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در راستای اجرای فاز سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ، به کارفرمایی و نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، تفاهم نامه ای میان پیشران رسته شغلی خیاطی " عروسکهای زشت" خانم غلامی و سازمان جهاد دانشگاهی روز سه شنبه 12 مرداد ماه سال جاری منعقد شد.

انتظار می رود با توجه به توانمندی و انگیزه بالا و همراهی این پیشران، متقاضیان این رسته شغلی بتوانند در انجام ساخت عروسک های با کیفیت بالا بیش از گذشته توانمند شوند و در نهایت شرایط اتصال به بازار برای متقاضیان این رسته بیش از پیش فراهم گردد.