معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد گفت: سازمان در دهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت در خوزستان شرکت خواهد کرد.

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۲ کد : ۳۴۱۷ پژوهشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، مهندس سیدحسین میرحسینی اظهار داشت: سازمان یزد در این نمایشگاه توانمندی‌ها و محصولات مرکز خدمات تخصصی سرامیک را در معرض بازدید متخصصان، کارآفرینان و مسئولان صنعت نفت قرار می دهد.

ایشان اضافه کردند؛ مرکز سرامیک با پشتوانه دو دهه سابقه فعالیت پژوهشی و ثبت اختراعات، در زمینه‌های ذیل فعالیت می‌نماید: - تولید محصولات نسوز و سرامیک‌های صنعتی ویژه - ارائه خدمات فنی مهندسی و مشاوره این مرکز بر پایه سوابق علمی و پژوهشی و نیز دسترسی به آزمایش‌گاه‌های مجهز، قادر به انجام پروژه‌های نسوز از مرحله انتخاب مواد، طراحی، تولید، نصب و آموزش‌های لازم در زمینه مواد نسوز در صنایع آهن و فولاد، سیمان، پتروشیمی، شیشه و سایر صنایع استفاده‌کننده تجهیزات دما بالا می‌باشد.

محصولات این مرکز دارای تنوع شکل، نوع ترکیب و فرمولاسیون بوده و برای صنایع گوناگون به صورت سفارشی تهیه می‌گردند. این محصولان عبارتند از: - انواع جرم‌های نسوز آلومینایی و آلومیناسیلیکاتی - انواع قطعات پیش‌ساخته (پری‌کست) نسوز - فرول‌های آلومینایی - انواع پکینگ‌های سرامیکی

مهندس میرحسینی افزود: واحدهای فعال جهاددانشگاهی از سراسر کشور از جمله سازمان های جهاددانشگاهی خراسان رضوی، کرمانشاه، تهران و واحدهای علم و صنعت، صنعتی شریف و شهید بهشتی به همراه دو پژوهشکده تکنولوژی تولید و توسعه صنایع شیمیایی در این نمایشگاه حضور دارند.

لازم بذکر است؛ علاقه مندان می توانند جهت بازدید از غرفه های جهاددانشگاهی به ورودی اصلی سالن خرمشهر در نمایشگاه بین المللی خوزستان از ساعت 9 صبح الی 17 مراجعه نمایند.