نشست خبرنگاران ایسنا با رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۳۶۹ فرهنگی تاپ خبر
همزمان با هفته وحدت نشست خبرنگاران و رابطان خبری ایسنا منطقه یزد با رییس سازمان جهاددانشگاهی یزد برگزار شد
نشست خبرنگاران ایسنا با رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی یزد، همزمان با هفته وحدت نشست خبرنگاران و رابطان خبری ایسنا منطقه یزد با ریئس و معاون فرهنگی سازمان برگزار شد .

در این نشست دکتر مهدی باصولی  ضمن تبین اهمیت خبر و جایگاه اطلاع رسانی در جامعه‌ی امروز به اهمیت خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا) و نقش سازنده آن در اجتماع اشاره نمود .

وی بر حمایت همه جانبه جهاددانشگاهی استان از خبرگزاری دانشجویان ایران منطقه یزد تاکید نمود.

رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ارتقای کمی و کیفی ایسنای یزد را حاصل تلاش های آنها قلمداد نمود.

همچنین در ادامه  نیز خبرنگاران نقطه نظرات خود را با رییس سازمان در میان گذاشته و نیز پیشنهاداتی برای توسعه فعالیت های ایسنا در استان ارائه نمودند.

این گزارش می افزاید؛ درپایان این نشست دکتر مهدی باصولی از تلاش های خبرنگاران ایسنا منطقه یزد،تقدیر نمود.