معاون فرهنگی جهاددانشگاهی یزد :سلسله نشست های " نویسنده خوانی" برگزار می گردد

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۷ کد : ۳۳۰۴ فرهنگی تاپ خبر
دکتر محمدرضا دهقانی گفت: سلسله نشست های " نویسنده خوانی " توسط سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با هدف معرفی نویسندگان برجسته برگزار می گردد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی یزد :سلسله نشست های " نویسنده خوانی"  برگزار می گردد

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد گفت: سلسله نشست های" نویسنده خوانی"  به صورت ماهیانه و با هدف معرفی نویسندگان برجسته و آثار فاخر و ارزشمند آنان برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، دکتر محمدرضا دهقانی افزود: این نشست ها که با حضور 3 نفر از کارشناسان و اساتید ادبیات برگزار می‌شود، یک نویسنده معرفی و برخی از آثار شاخص وی مرور خواهد شد.

وی در ادامه اهداف  این طرح را،ایجاد فضای مناسب جهت آشنایی با نویسندگان، معرفی کتاب و نویسندگان برجسته، ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی دانست.

دکتر دهقانی همچنین از اهداف دیگر این طرح، ایجاد فضای گفتگو و شناسایی استعدادهای دانشجویان، تلاش جهت تقویت مهارتهای آنان، ایجاد اعتماد به نفس و مهارت سخنوری در بین دانشجویان نام برد.

وی اظهار داشت: در راستای این طرح" اولین نشست نویسنده خوانی" سه شنبه 29 آبان ماه جاری با هدف و بررسی آثار

" زویا پیرزاد" برنده جایزه بهترین رمان سال 1380 برگزار می گردد.

این گزارش می افزاید؛ اولین نشست در محل ساختمان فجر دانشگاه یزد ساعت 17:30 تا 19:30 به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی یزد برگزار می شود.