ویژه اعضای جهاددانشگاهی؛

مسابقه بزرگ کتابخوانی(پیامکی) به مناسبت میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) برگزار می شود

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۷ کد : ۳۳۰۲ فرهنگی تاپ خبر عمومی
از سوی اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی مسابقه بزرگ کتابخوانی(پیامکی) به مناسبت میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) ویژه اعضای جهاددانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مسابقه بزرگ کتابخوانی(پیامکی) به مناسبت میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) برگزار و 10 جایزه 1500000 ریالی به 10 نفر از اعضای جهاددانشگاهی که پاسخ صحیح را ارسال نمایند اهدا می شود. علاقمندان برای شرکت در مسابقه می توانند فایل پی دی اف کتاب و پنج سؤال ضمیمه از لینک http://acecr.ac.ir/file/download/download/1542613515-.pdf دانلود کرده و پاسخ به سؤالات را با ارسال عدد گزینه های صحیح در قالب پیامک به صورت یک عدد 5 رقمی از چپ به راست همراه با نام و نام خانوادگی عضو و نام واحد سازمانی تا ساعت 24 روز جمعه 2 آذر به شماره 30001359 ارسال کنند.

( ۱ )