برگزاری کارگاه آموزشی"نشریات دانشجویی" توسط جهاددانشگاهی یزد

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۰ کد : ۳۲۵۷ فرهنگی تاپ خبر
کارگاه آموزشی "نشریات دانشجویی " ویژه مدیران مسئول و سردبیران توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد
برگزاری کارگاه آموزشی"نشریات دانشجویی" توسط جهاددانشگاهی  یزد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی در دانشگاه یزد و به همت معاونت فرهنگی این سازمان، ویژه مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی برگزار شد.

لازم بذکر است،در این کارگاه که به همت دفتر فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه یزد و به منظور ارتقاء کمی و کیفی نشریات دانشجویی برگزار شد، جمعی از مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی، شرکت نمودند.

همچنین این گزارش می افزاید؛ آشنایی با قسمت های مختلف نشریه از جمله( گزارش، مصاحبه، یادداشت، مقاله و اخلاق مطبوعاتی)  مباحث مطرح‌ شده در این کارگاه آموزشی می‌باشد.

گفتنی است، کارگاه آموزشی ذکر شده  در دو روز متوالی و  در محل دفتر فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه یزد برگزار گردید.